Inrichting Durettrip met Zwols Essen

Bij de verhuizing van Durettrip naar de Willemskade in Zwolle is gevraagd aan Binthout om mee te denken in de inrichting. De oplevering bestond uit een serie tafels en een robuuste balie; gemaakt van Zwols essenhout afkomstig uit de essentaksterfte. 

Gerecyclede petflessen en gekapte essen 

De inrichting weerspiegelt ook de maatschappelijke betrokkenheid van het notariskantoor. Binthout in Zwolle maakte een balie van Zwolse essen die moesten worden gekapt vanwege de essenziekte. De Vorm in Arnhem levert stoelen voor de wachtruimte die zijn gemaakt van gerecyclede petflessen en voor het tapijt zijn oude tapijten en visnetten gebruikt. Een energiezuinig klimaatsysteem zet met behulp van elektriciteit buitenlucht in voor verwarming en koeling.

Durettrip Zwols Essen

Bedrijven uit de regio

‘Omdat veel van onze klanten uit de regio Zwolle komen, hebben we zoveel mogelijk gebruikgemaakt van bedrijven uit deze regio’, zegt De Kroon. ‘Dat geldt voor de leveranciers van de meubels, voor de architect, de installateur en het bedrijf dat de verhuizing coördineert.’

Over Durettrip 

DuretTrip Notarissen ontstond in 2014 door het samengaan van de twee Zwolse notariskantoren Duret De Kroon en Trip & De Boer. Het kantoor telt zeventien medewerkers, waaronder drie notarissen: Jelger de Kroon, André Scheper en Hilde de Boer. DuretTrip Notarissen maakt deel uit van Netwerknotarissen, een landelijke organisatie van 150 notariskantoren.

Terug naar blog

Neem contact met ons op