Lasersnijden

Lasersnijden van hout

Bij Binthout zijn we gespecialiseerd in het lasersnijden en lasergraveren van hout. De toegevoegde waarde van het laseren zit in de personalisatie en precisie. In onze laserafdeling maken we op maat gemaakte producten met een nauwkeurige lasersnede. Door het contactloos proces kunnen we zelfs de dunste fineren verwerken.

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen bij ons de kans om met deze hoogwaardige machines te werken. U kunt bij ons productieaanvragen neerleggen. 

Mail ons op laser@binthout.nl voor meer informatie.

Vormen, teksten, logo's; een product op maat.

Lasersnijden logo

De lasersnijtechniek leent zich uitstekend voor het op maat maken van houten producten. Wij snijden de gewenste vorm uit en/of branden uw logo in het hout en beschikken over voldoende lasercapaciteit om grote aantallen te graveren.

Bekijk producten in onze webshop.

Unieke werkzaamheden, van ontwerp tot uitvoering

De lasersnijtechniek stelt ons in staat om hoogwaardig design te fabriceren, welke gemaakt is met een diverse doelgroep van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Men leert met grafische programma's werken, de machines aansturen, de organisatie rondom lasergesneden producten en klantcontact.